Kim si je zaželela pravljične poroke in prav tako je dobila. Foto: Instagram Kim Kardashian
Kim si je zaželela pravljične poroke in prav tako je dobila. Foto: Instagram Kim Kardashian
Blažen nasmešek na obrazih mladoporočencev. Foto: Instagram Kim Kardashian

Fotografije, objavljene na Kiminem Instagramu, je v slabe pol ure "povšečkalo" več kot pol milijona oboževalcev 33-letne zvezdnice resničnostnega šova Kardashianove in 36-letnega raperja, ki je bil v Kim po lastnih navedbah "zacopan" kar deset let, preden se ga je le usmilila.

Na prvi fotografiji, ki jo je prvi ekskluzivno objavil E! News, se sveže poročeni par poljublja ob čudoviti beli cvetlični steni, na drugi pa presrečni par z aplavzom pospremljajo zbrani svati, z družino Jenner - Kardashian in malo North na čelu.

Po meri krojen Givenchy zanjo in zanj
Kim je za veličastno poroko v firenški trdnjavi Belvedere nosila po meri krojeno Givenchyjevo čipkasto poročno obleko z dolgo svileno vlečko, Givenchyju pa je ostal zvest tudi Kanye v elegantni črni obleki. Poročne družice, Kimine sestre Kourtney, Khloe, Kendall in Kylie, so bile v belem, a vsaka v drugačni obleki.

Na poročnem sprejemu so italijanski gostitelji mladoporočencema in svatom postregli s štirihodnim menijem Galatea Ricevimentija, ki je na krožnikih združil najboljše, kar ponuja Italija.
Za predjed so tako postregli testenine, sledil je morski volk, za glavno jed pa govedina s krompirjevo pito s tartufi in stročjim fižolom. Pika na i sta bila sedemnadstropna poročna torta in jagodni sorbet.
Par medtem svojo evropsko poročno zgodbo, ki se je začela z dekliščino v Parizu, nadaljuje na medenih tednih na Irskem. Na oddihu naj bi bila brez svoje leto dni stare hčerke North. Irski turistični urad ni kaj dosti čakal in je zanimanje za glamurozna zakonca sklenil unovčiti s posebnim vodnikom "Po poteh Kim in Kanyeja".