Kim je v intervjuju za E! News v preteklosti povedala, da želi štiri otroke, tako da se bo njena želja izpolnila:
Kim je v intervjuju za E! News v preteklosti povedala, da želi štiri otroke, tako da se bo njena želja izpolnila: "Več kot štiri resnično ne bi zmogla." Foto: Reuters

Veselo novico je razglasila na družbenem omrežju Twitter, kjer je zapisala: "Tukaj je in popoln je!"

Imena otroka zakonca sicer še nista razkrila. Kardashianova se je po dveh tveganih nosečnostih odločila, da njenega tretjega in četrtega otroka rodi nadomestna mama. Tretjega otroka (deklico Chicago), jima je rodila ženska iz San Diega, ki že ima izkušnje z nadomestnim materinstvom. Po poročanju tujih medijev pa sta se tokrat odločila za drugo žensko. Na družbenem omrežju je takoj po rojstvu zvezdnica sicer zapisala tudi, da je novorojenček na las podoben Chicago, čeprav se zaveda, da se bo med odraščanjem to zagotovo spremenilo.

Neimenovani vir je za ameriški People povedal, da sta se zakonca o novem otroku pogovarjala že nekaj dni po tem, ko je na svet prišla Chicago.

Kim je sicer navdušena nad nadomestnim materinstvom, priporočala bi ga vsakomur: "Na začetku je bilo težko, a ko se navadiš, vidiš, da je to najboljša izkušnja, saj spremeni ves potek ni mi treba dojiti vsakih nekaj ur, kar pomeni, da lahko več časa preživim s starejšimi otroki, in jih privadim na dojenčka."