Za družino Kardashian-West je bilo leto 2020 precej turbulentno. Foto: Reuters
Za družino Kardashian-West je bilo leto 2020 precej turbulentno. Foto: Reuters

Kot je za People pojasnil vir blizu para, se zvezdnika zdaj sicer še vedno trudita in obiskujeta zakonsko terapijo. "Že nekaj časa poskušata rešiti zakon, a za zdaj še ni končne odločitve."

Na drugi strani pa več tujih medijev piše, da se je Kardashianova že odločila, da bo vložila ločitvene papirje. "Tudi on se tega zaveda. Kim ima dovolj in mu je rekla, da potrebuje čas in prostor, da ugotovi, kako naprej." 43-letni raper naj bi se zavedal, da ločitev prihaja, ob tem naj bi bil sicer žalosten, a celoten položaj dobro sprejema. "Zaveda se, da bo do ločitve prišlo kmalu."

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Klan Kardashian ob tem Kim podpira ne glede na to, kaj se bosta s Kanyejem odločila. "Sestre in Kris Jenner poskušajo Kim podpirati, kolikor je le mogoče. V zadnjem letu so videle, s čim se je spopadala, in želijo, da sta Kim in Kanye srečna," še dodaja vir.

Par ima skupaj štiri otroke: hčerki North in Chicago ter sina Sainta in Psalma.

Turbulentno leto 2020

Novice o morebitni ločitvi v javnost prihajajo po turbulentnem poletju, ko so v javnost prišle Westove težave z duševnim zdravjem. Raper je takrat večkrat izbruhnil na Twitterju, kjer je zapisal številne podrobnosti o svoji družini in zakonu, zaradi česar sta takrat nekaj časa preživela narazen

Konec poletja sta se potem znova združila v Los Angelesu, da bi preživela več časa z otroki. Do konca leta 2020 naj bi bili po poročanjih številnih virov njuni življenji že skorajda popolnoma ločeni.