Zdravniki ji še eno nosečnost močno odsvetujejo. Foto: Reuters
Zdravniki ji še eno nosečnost močno odsvetujejo. Foto: Reuters

"Želim si, da bi imela otroka še kakšnega brata ali sestro," je dejala. A zdravniki naj bi ji to odsvetovali. "Ne zdi se jim, da bi bilo to zame varno." 36-letnica in Kanye West imata sicer že dva otroka - 3-letno North in Sainta, ki je star eno leto.

"Poskušala bom imeti še enega otroka," v najnovejšem napovedniku prizna sestrama Kourtney in Khloe. A družina njene odločitve prav zaradi zdravstvenih razlogov ne podpira. "Nočemo, da narediš nekaj, kar bi bilo tako zelo nevarno."

O svojih nosečnostih je spregovorila že večkrat. Mama Kris Jenner jo je v eni izmed preteklih oddaj opozorila, da bi zaradi ponovne nosečnosti lahko do smrti izkrvavela.

Kim Kardashian je bila sicer v zadnjem času v medijih predvsem zaradi ropa v Parizu, ko so ji roparji odnesli za 3,7 milijona evrov nakita. Po incidentu se je za tri mesece povsem umaknila tako z družbenih omrežij kot z oči javnosti. "Ko so pred mojimi očmi pokazali pištolo, sem si mislila, da je to tisti trenutek, ko me bodo najprej posilili, nato pa še umorili." Za rop so policisti preiskovali že deset osumljencev, a za zdaj še nikogar niso uradno obtožili.