Lani na plesu v Metropolitanskem muzeju Kim ni nosila draguljev, je pa igralski navdih lahko črpala iz resnične izkušnje - oktobra so jo v Parizu med tednom mode nasilno oropali. Foto: EPA
Lani na plesu v Metropolitanskem muzeju Kim ni nosila draguljev, je pa igralski navdih lahko črpala iz resnične izkušnje - oktobra so jo v Parizu med tednom mode nasilno oropali. Foto: EPA

36-letna resničnostna zvezdnica, ki je po omenjenem incidentu, med katerim se je baje "bala za življenje", za nekaj mesecev poniknila in je tudi v družbenih medijih bolj zadržana – takrat so ji nekateri, med njimi tudi Karl Lagerfeld, očitali, da si je rop nakopala sama, ker se je s svojim razkošnim nakitom bahala na Instagramu –, se bo skupaj s polsestrama Kendall in Kylie Jenner pojavila v filmu Oceanovih osem – gre za dodatek trilogiji Oceanovih enajst oziroma film, katerega zgodba se dogaja pred tisto iz omenjene uspešnice z Bradom Pittom in Georgeem Clooneyjem.

V novem filmu z ugledno žensko zasedbo – naštejmo le Sandro Bullock, Cate Blanchett in Anne Hathaway – imajo članice klana Kardashian cameo vloge, ki so jih pred kamerami v glamuroznih toaletah (Kimina bela čipkasta obleka, kot so zapisali tabloidi, domišljiji ni prepustila veliko) že odigrale v newyorškem Metropolitanskem muzeju. Filmski rop se namreč zgodi na tamkajšnjem galaplesu, ki ga vsako leto priredi slovita urednica modne revije Vogue Anna Wintour – tudi ona se bo na kratko pojavila na platnu v vlogi same sebe.

Kim je na snemanje priletela naravnost s tridnevnega obiska v Dubaju, njen newyorški nastop je tudi uradno naznanilo vrnitve na družabno sceno po oktobrskem ropu v Parizu, po katerem sta se s soprogom Kanyejem Westom, ki je pozneje pristal v bolnišnici zaradi izčrpanosti, za nekaj časa zavila v medijski molk.

V kinodvorane Oceanovih osem prihaja poleti 2018.

Thank you Dubai for the jet lag

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 18, 2017 at 12:09am PST