Kim naj bi se zapletla tudi v enonočno romanco s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom. Foto: EPA
Kim naj bi se zapletla tudi v enonočno romanco s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom. Foto: EPA

Temnolasi 30-letnici je samo letos z različnimi projekti uspelo zaslužiti kar šest milijonov dolarjev. "Kim je bilo v tem letu nemogoče spregledati in to je zanjo seveda čudovito. Sodelovala je v več reklamnih kampanjah, od znamke čevljev in kozmetičnih pripomočkov do receptov za kolačke," so dejali pri časopisu The Daily Beast, pri katerem so sestavili seznam.

Največ zelencev pa je na njen račun "prikapljalo" po zaslugi družinskih poslov, predvsem verige trgovin DASH, ki jih Kim vodi skupaj s sestrama Kourtney in Khloe. Poleg tega ima Kim, ki buri domišljijo moških zaradi bujnih oblin, tudi svojo linijo izdelkov za kožo in svojo znamko oblačil in kopalk.

"Kardashian zaupno"
Samo da se pojavi na kakšen dogodku, ji je treba plačati 75.000 dolarjev. Poleg tega je s sestrama letos izdala knjigo Kardashian Konfidential, ki se je samo v prvem tednu prodala v 13.000 izvodih, na televizijskih ekranih pa trojica zabava v resničnostni oddaji Keeping Up With the Kardashian. Letos se je iztekla peta sezona oddaje.

Kardashianova dekleta so sicer hčere že preminulega znanega ameriškega odvetnika armenskih korenin Roberta Kardashiana, ki je v razvpitem sodnem postopku zastopal igralca ameriškega nogometa O. J. Simpsona.