Jesse Plemons in Kirsten Dunst sta se spoznala na snemanju serije Fargo. Foto: AP
Jesse Plemons in Kirsten Dunst sta se spoznala na snemanju serije Fargo. Foto: AP

38-letna igralka je nosečnost razkrila na naslovnici posebne izdaje revije W. Dunstova je za revijo pozirala s stanovskima kolegicama Elle Fanning in Rashido Jones, za kamero pa je stopila režiserka Sofia Coppola, s katero je Dunstova sodelovala pri filmih Deviški samomori, Preslepljene in Marija Antoaneta.

Na naslovnici je lepo viden zaobljen trebušček Dunstove v dih jemajoči večerni toaleti modne hiše Rodarte. Na skoraj identičen način je Kirsten Dunst razkrila že svojo prvo nosečnost leta 2018, takrat v sklopu portretnih serij Rodarteja za modno linijo jesen/zima 2018.

Dunstova in 32-letni Plemons sta prvič postala starša 2. julija 2018, ko se jima je rodil sin Ennis Howard Plemons.

V Fargu igrala zakonca

Par se je spoznal med snemanjem druge sezone FX-ove serije Fargo leta 2015, v kateri sta igrala zakonca. Da sta zaročena, sta oznanila leta 2017 na pariškem tednu mode.

Dunstovo smo nazadnje lahko gledali v seriji On Becoming a God in Central Florida, za katero si je lani prislužila nominacijo za zlati globus za najboljšo igralko v humoristični seriji. Drugo sezono serije so po pandemiji novega koronavirusa odpovedali.

Pred Plemonsom je bila Kirsten Dunst štiri leta v zvezi s soigralcem iz filma Na cesti Garretom Hedlundom, ki je sam letos postal oče. Sina se je razveselil z igralko Emmo Roberts.