Foto: Reuters
Foto: Reuters

Družba je v petek zvečer bila namenjena na olimpijski stadion Lluís Companis, kjer je množica rokovskih navdušencev že nestrpno čakala na koncert Brucea Springsteena. Pred glasbenim spektaklom si je trojica ogledala najbolj znane turistične točke v Barceloni, kot sta Sagrada Familia in muzej Pabla Picassa. Dan pred koncertom so velikani filma, glasbe in politike večerjali v restavraciji Amar.

Šef kuhinje Rafa Zafra in njegovo osebje so ostali odprtih ust, ko so se za mizo posedli znani gostje. "Našo restavracijo je priporočil špansko-ameriški restavrater Jose Andres," pove Zafra. Eden izmed uslužbencev je na Instagram objavil skupinsko fotografijo s pripisom: "Kakšen užitek je ta služba."

Elitna družba si je zaželela morske hrane, saj so jim postregli ostrige, morske sadeže in posebno jed šefa Zafre – kaviarjev bikini: "Poskusili so malo vsega in bili zelo hvaležni," je dodal glavni kuhar.

Springsteen, ki ga čaka še en koncert v Barceloni, je nekdanjega predsednika ZDA spoznal med predsedniško kampanjo Obame leta 2008, skupaj pa sta vodila tudi podkast Renegades: Born in the USA.