Kljub vsemu naj bi ostala prijatelja. Foto: Reuters
Kljub vsemu naj bi ostala prijatelja. Foto: Reuters

Zvezdnika sta v izjavi zapisala, da je bolje, če sta zgolj najboljša prijatelja. "Njuno razmerje se je spremenilo v odnos, ki je bil zelo podoben odnosu med bratom in sestro," je za E! News povedal njun prijatelj.

"Romanca enostavno ni bila več tako dobra kot nekoč. A Valderrama je v odličnih odnosih tudi z njeno družino in zdi se mi, da bo tako tudi ostalo," še dodaja.

Igralec je na vprašanja o morebitni poroki odgovoril, da še nista tako daleč. Na drugi strani pa je pevka v intervjuju dejala, da bi v poroko brez razmišljanja privolila. "Zdi se mi, da bova vseeno še malo počakala, a če bi me zaprosil jutri, bi rekla da," je dejala Lovato.

"Po šestih letih razmerja sva se odločila, da bova svoje razmerje končala," sta zapisala v izjavi. "To je bila zelo težka odločitev za oba, a vseeno je boljše, da sva zgolj prijatelja. Drug drugega bova vedno podpirala."

Lovato je večkrat poudarila, kako hvaležna je za njegovo pomoč iz časa, ko se je spopadala z odvisnostjo. "Če ne bi bilo njega, me danes ne bi bilo več tukaj," je zapisala na svojem profilu na Instagramu.