Paris in Lindsay sta se menda sprli, ker je Lindsay Paris prevzela fanta Stavrosa Niarchosa. Foto: EPA
Paris in Lindsay sta se menda sprli, ker je Lindsay Paris prevzela fanta Stavrosa Niarchosa. Foto: EPA
Paris Hilton
Družina Hilton brani razvajeno Paris, češ da ona ni rekla ničesar. Foto: EPA
Stavros Niarchos in Paris Hilton
Stavros in Paris sta bila nekaj časa nesmrtno zaljubljena. Foto: Reuters

Na svoj način pa je Paris spor še malo popestrila: njo in njenega prijatelja Brandona Davisa so med nočnim "sprehodom" ujeli novinarji, tri in pol minute dolg posnetek pa so nato objavili tudi na spletni strani TMZ.com.

Na posnetku sta Paris in Brandon, ki pljuva po Lindsay, po njenem nekdanjem fantu Wilmerju Valderrami, po Lindsayjinem videzu ... Monolog konča s serijo žaljivk in doda, kako je Lohanova revna, saj ima pod palcem le borih sedem milijonov dolarjev. "To, da živi v motelu v New Yorku, se mi zdi naravnost ogabno!"

Na posnetku lahko vidimo tudi Paris, kako hodi poleg Brandona, drži mobilni telefon prislonjen na uho in se smeji izjavam svojega nesramno bogatega prijatelja. V nekem trenutku je celo videti, kako mu nekaj zašepeta na uho, kot da bi ga spodbujala, naj pove še kaj slabega o Lindsay.

Družina Hilton brani razvajenko
Na objavo posnetka se je seveda takoj odzval tiskovni predstavnik družine Hilton, ki je večkrat poudaril, da Paris ni izgovorila niti besede, da je za vse izrečeno odgovoren le Davis in da je govoril v svojem imenu, ne pa tudi v Parisinem.

Tiskovni predstavnik Mintz je še poudaril, da je Parisina značilnost, da hodi po ulici in drži mobilni telefon prislonjen na uho, le obrambni mehanizem. Tako se namreč ubrani pred nadležnimi novinarji. Mintz je še povedal da se v tistem hrupu ne bi mogla z nikomer pogovarjati in na koncu pristavil: "Novinarji so ji zastavili nekaj vprašanj o Lindsay, na katera ni želela odgovoriti, zato se je pretvarjala, da se pogovarja po telefonu. In Brandon ni govoril v Parisinem imenu!"

Za spor je kriv Stavros
Davis je sicer vnuk milijarderja, naftnega mogotca Marvina Davisa. Parisine težave s prijateljico pa niso nič novega. Po javnem sporu z Nicole Richie se je grdo sprla tudi z Mary-Kate Olsen, potem ko je znani dvojčici ukradla fanta, Stavrosa Niarchosa. Stavros pa je menda tudi glavni vzrok za Lindsayjin in Parisin spor, saj ji je Lindsay menda prevzela mladega grškega dediča.