Kit Harington in Rose Leslie sta se prvič začela sestajati leta 2012. Foto: Reuters
Kit Harington in Rose Leslie sta se prvič začela sestajati leta 2012. Foto: Reuters

Ljubiteljem priljubljene HBO-jeve serije sta se prikupila z romanco, ki jo je spisal George R. R. Martin že v knjigah. Zaradi tega je bilo kar nekaj epizod posvečenih prav ljubezni med njunima likoma Jonom Snowom in Ygritte. Predvsem v treh sezonah Igre prestolov, ko je bila Leslijeva še del igralskega ansambla.

29-letna Harington in Leslie sta se začela prvič sestajati leta 2012, a sta se pozneje razšla. Kljub temu sta ostala prijatelja in lani obudila svojo romanco. Toda do zdaj ni bilo nobene uradne potrditve, da sta skupaj.

Njuna soigralka iz serije Emilia Clarke je med intervjujem za Entertainment Tonight le namignila, da sta par. "Ona je ena izmed mojih najboljših prijateljic," je dejala Clarkova o Lesliejevi in dodala: "Mislim, da obstajajo hujše stvari, kot da vas ulovijo med poljubljanjem Jona Snowa."

S pojavitvijo na rdeči preprogi ob boku s svojo spremljevalko pa se je Harington prvič uspešneje obranil napada sedme sile z najbolj pogostim vprašanjem zadnjega leta: "Ali je Jon Snow res mrtev?" Po mesecih odgovarjanja na ista vprašanja in zavračanju teorij zarote je le popustil pritisku in priznal, da se njegov lik vrača v naslednji sezoni - a le kot truplo.