Poroka je bila okoli pol dveh zjutraj. Foto: EPA
Poroka je bila okoli pol dveh zjutraj. Foto: EPA

Potem ko je Travis Barker nastopil na 64. podelitvi grammyjev, se njegov večer še ni končal. Po poročanju ameriškega TMZ-ja naj bi namreč bobnar skupine blink-182 zapečatil zvezo s svojo izbranko Kourtney Kardashian, s katero sta ljubezensko zgodbo začela na začetku lanskega leta.

Oktobrski zaroki, ko je rocker 42-letnico za roko zaprosil na plaži, polni sveč in vrtnic, je tako sledila nočna poroka v eni izmed lasvegaških kapelic. V zakon naj bi skočila okoli pol dveh zjutraj, njuna priča naj bi bil kar lastnik kapelice, za zakonca pa ju je razglasil oponašalec kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja. Par, čigar poročni obred je bil zaseben, je s seboj pripeljal svojega fotografa, poskrbljeno je bilo tudi za njuno varnost.

Čeprav se je morda zdi, da je šlo za impulzivno odločitev, sta prišla pripravljena, s poročnim dovoljenjem. Večno zvestobo naj bi si sicer nameravala obljubiti v "še nekaj" obredih, za družino in prijatelje načrtujeta tudi veliko poročno slavje. Čeprav naj bi že pripravljala predporočno pogodbo, še nista podpisala nobenih dokumentov.

Za Kardashian je to prvi zakon – v preteklosti je bila sicer kar devet let v zvezi s Scottom Disickom, a pred oltar nista stopila. Skupaj imata tri otroke: Masona, Penelope in Reigna. 46-letnik je bil ženin tretjič – leta 2002 se je poročil z Melisso Kennedy, a sta se razšla po devetih mesecih, dve leti pozneje je postal mož Shanne Moakler, s katero je bil poročen štiri leta, skupaj pa imata otroka Landona in Alabamo.