Že v preteklosti je bila odprta glede svojega odnosa z družbenimi mediji. Foto: EPA
Že v preteklosti je bila odprta glede svojega odnosa z družbenimi mediji. Foto: EPA

Seleni Gomez po novem na Instagramu sledi kar 384 milijonov ljudi. Pevka se tako lahko uradno pohvali z nazivom ženske, ki ima na tem družbenem omrežju največ sledilcev. Tako je s prestola izrinila Kylie Jenner, ki se trenutno ponaša z "le" 380 milijoni sledilcev. Instagramu sicer neoporečno kraljuje Cristiano Ronaldo, čigar objave spremlja kar 551 milijonov oseb, s 432 milijoni mu tesno sledi Lionel Messi.

Zaradi nezdravega odnosa s platformo – ta naj bi v nekem obdobju postala ves njen svet, začela pa je vplivati na njeno duševno zdravje – si je Gomez pred leti s pametnega telefona aplikacijo Instagram izbrisala, za objavljanje vsebine pa je pooblastila svojo ekipo. 30-letnica se je januarja letos le odločila prekiniti štiriletni post in znova začela objavljati sama, poroča Billboard.

Številni "neumni" komentarji

Čeprav naj bi imela sama s seboj veliko boljši odnos, pa njena osebna prisotnost na družbenih omrežjih ni trajala dolgo. Pred kratkim je zvezdnica namreč na TikToku napovedala, da se z njih spet umika.

"Dobro sem, rada se imam. Ali sem bolj okrogla ali ne, vseeno mi je," je povedala svojim oboževalcem in dodala, da se ji vse skupaj zdi malce neumno – na spletu so se znašli številni komentarji, usmerjeni v njeno težo in videz, prav tako so se pojavile govorice, da naj bi se prepirala s Kylie Jenner in Hailey Bieber.

"Stara sem 30 let, prestara sem za to," je še dejala in nasmejano dodala, da ima vse zelo rada in se bo kmalu vrnila, a trenutno potrebuje premor.