Mediji so namigovali, da bo Kylie otroka poimenovala Butterfly ali Mariposa, saj ne skriva, da so ji všeč metulji. Foto: Reuters
Mediji so namigovali, da bo Kylie otroka poimenovala Butterfly ali Mariposa, saj ne skriva, da so ji všeč metulji. Foto: Reuters

Resničnostna zvezdnica, ki je pri 20 letih ustvarila že pravi modni imperij - njeno premoženje naj bi bilo po zaslugi izjemno uspešne linije kozmetičnih izdelkov vredno kar 365 milijonov dolarjev, je ves čas nosečnosti skrivala svoj trebušček. V ponedeljek pa je razkrila, da sta s partnerjem, ameriškim raperjem Travisom Scottom, dobila deklico.

Zdaj je objavila tudi zamegljeno fotografijo, na kateri dojenčica, oblečena v rožnato oblekico, mirno spi in stiska mamo za prst. Kylie ima na Instagramu kar 101 milijon sledilcev. Njeno objavo je nato delila tudi mama Kris Jenner, ki je zapisala: "Spoznajte mojo čudovito vnučko Stormi. Neskončno te imam rada!" Kim Kardashian je na Twitterju objavila grafični prikaz za nevihto (storm je angleški izraz za nevihto, op. a.).

Zanimiva je tudi izbira priimka za deklico - Stormi se ne piše Jenner ali Scott, pač pa Webster. To je namreč pravi priimek Travisa Scotta, ki se je rodil kot Jacques Webster.

Če česa Stormi v življenju ne bo pogrešala, bo to otroška družba, saj se klan Kardashian vztrajno širi. Januarja je njena polsestra Kim s pomočjo nadomestne matere dobila tretjega otroka, hčerko Chicago, njena druga polsestra Khloe pa je v 29. tednu nosečnosti. Tri otroke ima tudi najstarejša med sestrami, 38-letna Kourtney.