Kylie naj bi se po operaciji počutila odlično. Foto: epa
Kylie naj bi se po operaciji počutila odlično. Foto: epa
Kirurginja Jenny Senior
V imenu pevke se je oboževalcem zahvalila za podporo v teh težkih časih. Foto: epa

Pevka je bila operirana v bolnišnici St Frances Xavier Cabrini v Melbournu.

Po zagotovilih zdravnikov naj bi se odlično počutila, psihično in fizično. Kirurginja Jenny Senior, ki je vodila operacijo, je pevko opisala kot idealno pacientko, ki je očarala vso ekipo, operacijo pa označila za zelo uspešno.

Dr. Senior je tudi dejala, da je zelo zadovoljna, da so raka odkrili že v zgodnji fazi razvoja, hkrati pa je prenesla pevkine pozdrave prijateljem in oboževalcem. Kylie je zdravnico prosila tudi, naj se v njenem imenu še enkrat zahvali vsem, ki so ji izrazili podporo, ki ji je vsekakor bila v pomoč v teh zanjo hudih časih.

Pevka je bila na obisku pri starših v Melbournu, ko je v začetku tega tedna izvedela za diagnozo. Avstralka je bila tedaj na svetovni turneji, na kateri je predstavljala svojo zadnjo zbirko uspešnic, med njimi Can't Get You Out Of My Head, Slow in I Believe In You. 36-letna pevka je morala zaradi bolezni in zdravljenja prekiniti avstralski del glasbene turneje.

Miniaturna Kylie je svetovno slavo dosegla v 80. letih prejšnjega stoletja z uspešnicami, kot so I Should Be So Lucky, Locomotion in Especially For You. V 90. letih je njena kariera doživela manjši zaton, leta 2000 pa se je na svetovno glasbeno sceno z uspešnico Spinning Around vrnila bolj priljubljena kot kdaj prej.