Lady Gaga je velika oboževalka pokojne princese Diane. Foto: EPA
Lady Gaga je velika oboževalka pokojne princese Diane. Foto: EPA

Zaradi zasledovalcev slavnih, ki so priljubljeni pevki ves čas za petami, se Lady Gaga boji, da bi se ji nekega dne zgodilo nekaj slabega. 25-letnica je namreč izjavila, da se boji, da bi nekega dne umrla na tragičen način kot "kraljica ljudskih src" Diana.

Kot je za britanski The Sun izjavil neimenovani vir, je Lady Gaga fascinirana s pokojno Diano, materjo princev Williama in Harryja: "Ve, da je skoraj tako prepoznavna kot Diana, sanjala pa je tudi o umiranju na enak način, kot je umrla Diana, zaradi česar jo je resnično strah, da bi jo slava dobesedno pokopala."

Ravno tragična smrt princese Diane (eden izmed razlogov za usodno trčenje naj bi bili nadležni paparaci, zaradi katerih je voznik stopil na plin) naj bi pevko navdihnile pri ustvarjanju uspešnice Paparazzi, Lady Gaga pa naj bi se navduševala tudi nad modnim slogom in dobrodelnim delom pokojne princese.

Trump "odkril" Lady Gaga?
Medtem ko se Lady Gaga boji, da bi dočakala Dianin konec, pa je ameriški mogotec Donald Trump v svoji komaj objavljeni knjigi z naslovom Time to Get Tough: Making America #1 Again, v kateri je govor predvsem o politiki, napisal, da je on "krivec" uspeha mlade pevke.

"Gaga je postala velika zvezdnica, morda tudi zaradi tega, ker sem jo jaz pozval, naj nastopi na izboru Miss Universe. Takrat (na izboru leta 2008, op. a.) je poskrbela za pravo senzacijo in vprašanje, kako bi potekala njena kariera, če ne bi bilo te priložnosti, če bi jaz poklical kako drugo pevko. Zato verjamem, da sem delno zaslužen za njen uspeh."