Par, ki je zaročen od leta 2017, se je poročil v slikovitem kraju z vinogradi in slikovitimi francoskimi razgledi. Poročne slovesnosti, ki jo je Hansen poimenovala "popoln pobeg", so se udeležili le najbližji prijatelji in družina, vključno z otroki para.

50-letni Armstrong je veselo novico delil na družbenih omrežjih. "Poročil sem se z ljubeznijo svojega življenja @annahansenarmstrong," je pripisal k poročnim fotografijam. In nadaljeval: "Tako posebno je, da so bili tam tudi naši otroci. Bil je večer, poln smeha in obilo radostnih solz."

Lance in Anna imata skupaj 13-letnega Maxa in 11-letno Olivio. Kolesar ima z nekdanjo ženo Kristin Richard še 22-letnega sina Luka ter 20-letni dvojčici Grace in Isabelle.

Armstrong je svoji nevesti namenil lepe besede: "Anna, zadnjih 14 let si bila moja opora in naj povem jasno, brez tebe jih ne bi preživel. Tako sem ponosen na par, ki sva postala. Neizmerno te ljubim in vedno bom tu zate in za najino družino."

Nekdanji kolesarski superzvezdnik in razvpiti dopinški grešnik je bil med drugim v zvezi z igralko Kate Hudson in pevko Sheryl Crow.