Burak je na svojem Instagramu že objavil svojo sliko iz Ljubljane. Foto: Instagram
Burak je na svojem Instagramu že objavil svojo sliko iz Ljubljane. Foto: Instagram
Burak nastopa v turških telenovelah Moja boš in Sulejman veličastni. Foto: IMDb

33-letni Burak, ki se je ravno vrnil s potovanja po južni Afriki, se je v naših krajih ustavil za dva dni, pri tem pa povzročil pravo evforijo.

Na Brniku je pristal v ponedeljek zvečer, danes je pozdravil svoje oboževalke (in redkoštevilne moške oboževalce) v Citycentru Celje, kjer tudi solz in maničnih krikov ni manjkalo, zvečer pa naj bi se ustavil še v Europarku Maribor.

V sredo bo s svojim obiskom popoldne v Cityparku razveselil tudi Ljubljančanke, je pa v prestolnico prispel že danes, saj je nedavno objavil fotografijo z ladjice, s katero je plul po Ljubljanici in poziral pred mestnim središčem.

Najlepši na svetu?
Özcivit, nekdanji maneken, je s svojo glavno vlogo v seriji Moja boš (izvirno turško Kara sevda) med slovenskimi gledalkami izzval pravo evforijo, podobno kot zvezdnica Esmeralde, mehiška igralka Leticia Calderon leta 1998, in avstrijski igralec Hans Sigel, zvezdnik Gorskega zdravnika, lani.

A če so bile pred leti pri nas najbolj priljubljene mehiške in južnoameriške telenovele, so jih v zadnjih letih izpodrinile turške.

Na družbenih omrežjih se že od jutra pojavljajo fotografije slovenskih oboževalk z "najlepšim igralcem na svetu", kot se berejo vzneseni zapisi.

Na Facebooku in Instagramu je Özcivit sporočil, da se veseli obiska, in oboževalkam poslal poljubčke.

A post shared by Burak & Fahriye Özçivit (@bf_arab_fans) on May 30, 2018 at 6:39am PDT