Igralka trdi, da ji je uspelo brez pomoči očeta Phila. Foto: EPA
Igralka trdi, da ji je uspelo brez pomoči očeta Phila. Foto: EPA
Lily Collins
Lily Collins je svoje prve igralske korake naredila že v otroštvu. Foto: EPA

Hči Collinsa in njegove druge žene Jill Tavelman je nase opozorila pred dvema letoma, ko je zaigrala v še eni filmski priredbi Sneguljčice. Znano pa je tudi, da se je potegovala za glavno žensko vlogo v vampirski sagi Somrak, ki je pozneje šla v roke Kristen Stewart. Vendar kot trdi sama, je filmski svet osvojila zaradi svojega talenta.

Tista hči Phila Collinsa, ki je skoraj dobila glavno vlogo v Somraku

"Oče mi ni nikdar pomagal, da bi postala to, kar sem si želela. Ni klical svojih prijateljev in me prek njih priporočal vodilnim v filmskih hišah," je pred kratkim izjavila v pogovoru za revijo Glamour.

Ko je potrebovala kakršen koli nasvet, se je vedno obrnila na mamo. Ta je postala njen osebni guru, ko je potrebovala poslovne, modne ali ljubezenske nasvete. Prav na zadnjem področju - ljubezenskem - pa so se ji pred dnevi zrušile karte.

Lily znova samska
Na snemanju filma Kronike podzemlja, ki so ga posneli po knjižnih uspešnicah Cassandre Clare, se je zaljubila v svojega soigralca Jamieja Campbella Bowerja. "Ni nenavadno, da se ljudje zaljubljajo med snemanjem filmov. S svojim soigralcem preživite 24 ur na dan in ga morate spoznati," je še v pogovoru za revijo Glamour razlagala Lily. Pred nekaj dnevi pa je prišla novica, da par že nekaj časa ni več skupaj.

Campbella Bowerja, ki se ga oboževalci sage Somrak lahko spomnijo po liku vampirja Caiusa, pa so mediji zdaj povezali z njegovo nekdanjo soigralko v priljubljeni vampirski sagi, Ashley Green.