Družina Lindsay Lohan se je razširila – z možem Baderjem Shammasom sta namreč pozdravila prvorojenca. "Novorojenček je prelep, zdrav sin z imenom Luai," je za Billboard delil njen tiskovni predstavnik in dodal, da je družina popolnoma "zaljubljena".

Igralka je svojo presenetljivo nosečnost prvič oznanila marca na družbenih omrežjih, ko je delila fotografijo majhnega belega pajaca, s pripisom: "Blagoslovljena in navdušena sva!" Po njenih besedah sta se s finančnikom naslednjega poglavja svojega življenja izjemno veselila.

Nekaj ​​dni pred porodom je 37-letna pevka sicer s svojimi sledilci že delila otroško sobo, ki je poslikana v duhu plaže – na stenah so tudi ladje, ki plujejo, in leteče ptice. Opremo sobe z motivi, ki so po njenem mnenju pomirjujoči in igrivi, je pomagala oblikovati tudi sama.

Par se je zaročil novembra 2021, poročila pa sta se poleti leta 2022. "Našel si me in vedel, da si želim najti srečo in milino," je Lohan takrat zapisala na fotografiji in dodala, da ne more verjeti, da je res njen mož. "Moje življenje, moje vse. Vsaka ženska bi se morala tako počutiti vsak dan," je še pripisala.