Lindsay je v Los Angeles uspelo priti dva dni po določenem datumu. Foto: EPA
Lindsay je v Los Angeles uspelo priti dva dni po določenem datumu. Foto: EPA

Ameriška igralka in pevka, ki je zaslovela v filmu Zlobna dekleta, v zadnjih letih pa se ne more izkopati iz odvisnosti od mamil in alkohola, je prek Twitterja napisala: "Bi mi lahko, prosim, Chanel pomagal in nekoliko okrasil mojo zapestnico, da bi lahko zraven nje oblekla kakšno elegantno obleko? Prosim?"

Lohanovi je nošenje zapestnice, ki ji ves čas meri količino alkohola v krvi, kot del pogojnega izpusta naložilo losangeleško sodišče. A eno izmed pravil se glasi, da se zapestnice ne sme kakor koli spreminjati ali kvariti - če se to zgodi, bo Lindsay morala naravnost v zapor. Njen odvetnik tudi ni uspel prepričati sodnice, da bi lahko Lindsay svoj "dodatek" snela med različnimi snemanji.

23-letna igralka bi se morala zaradi dveh aretacij, ker je leta 2007 vozila pod vplivom alkohola (in kokaina), sicer nedavno zglasiti na sodišču v Beverly Hillsu, a se je namesto tega raje divje zabavala v Cannesu. Sodnica Marsha Revel je zato izdala nalog za njeno aretacijo in določila varščino v višini 100.000 ameriških dolarjev.