Foto: EPA
Foto: EPA

36-letna nekdanja smučarka je za People pojasnila, da se je med pandemijo naučila, kako imeti rada samo sebe. "Pandemija pa me je naučila tudi tega, da moramo imeti radi drug drugega. Na svetu je ogromno sovraštva, moramo drug drugega podpirati," je dejala. Temu je dodala, da v življenju nikakor ne potrebujemo lasnih podaljškov, botoksa in podobnega. "Bodi takšen, kot si. Moji psi me imajo denimo radi ne glede na vse in tako bi moralo biti tudi pri ljudeh."

Samozavest, ki jo je pridobila v zadnjem času, je Vonnovi, kot pravi, omogočila, da se je na družbenih omrežjih uprla vsem, ki so obsojali njeno telo. "Objavila sem kar nekaj fotografij v kopalkah, kar je precej bolj strašno, kot se zdi," je takrat zapisala in poudarila, da čeprav je športnica, obstaja veliko ljudi, ki obsojajo videz njenega telesa. "To me prizadene," je še priznala.

36-letnica je pred časom objavila niz fotografij v kopalkah, ena pa prikazuje izseke nekaterih izmed krutih komentarjev. Poudarila je, da je tudi sama običajna oseba z "nepravilnostmi", ki ni vedno popolna. "Včasih se držim sključeno, moj trebušček se naguba, na zadnjici se pokaže celulit, ali pa zgornjega dela kopalk ne zapolnim popolnoma."

Zdaj je v intervjuju poudarila, kako pomembno je bilo, da je o tem spregovorila. "Zdaj več nimam potrpljenja za takšne stvari," je dejala. "Sprejemanje telesa je bilo zame vedno težko, a v zadnjih sedmih ali osmih letih sem razvila debelejšo kožo. Komentatorjev pa nikoli nisem mogla popolnoma ignorirati, dokler nisem v celoti sprejela same sebe. Zdaj se zmorem postaviti zase in brezkompromisno biti to, kar sem."