Lourdes se zanima za modo. Foto: EPA
Lourdes se zanima za modo. Foto: EPA

52-letna Madonna je sicer skupaj s 13-letno hčerjo Lourdes ustvarila modno linijo za mladostnice Material Girl, ki bo na prodaj v začetku avgusta. Prav v okviru promocije kolekcije je najstnica Lourdes, ki je mami vedno bolj podobna, napisala blog, v katerem je razkrila, da mama pri določenih stvareh ne popušča.

"Imam jih 13 in komaj čakam naslednji rojstni dan, ker si bom lahko KONČNO pobarvala lase ... HVALA, MAMI!" je zapisala Lola, ki je zanimanje za modo gotovo dobila od mame. "Obsedena sem s hlačami iz 80-ih ... Saj veste, s tistimi, ki na videz nekoliko povečajo vašo zadnjico v kombinaciji z majčko, zatlačeno vanje ... 80. leta so sploh moja obsesija, zdijo se mi super in Material Girl jemlje navdih prav iz 80. Super je," je zapisala odraščujoča Lola.

Razkrila tudi svoj glasbeni okus
Omenila je še, da obožuje nakupovanje v Londonu, "kjer lahko srečate veliko privlačnih tipov, če vas zanima". Slavna najstnica je še razkrila svoj glasbeni okus. "My Chemical Romance so najboljša glasbena skupina na svetu. Tako dobri so, da kar boli. Če jih ne poznate, ali nehajte brati tole ali pa si takoj naložite njihovo glasbo," je zapisala Lola in bralce pozvala, naj ostanejo "na zvezi", če jim že zdaj "ne gre preveč na živce".