Tricia Davis in Macklemore sta se spoznala leta 2006 na spletni strani MySpace. Foto: AP
Tricia Davis in Macklemore sta se spoznala leta 2006 na spletni strani MySpace. Foto: AP

"Pozdravljen doma, Hugo. Želim ti, da uničiš sprevrženo v moškosti in vzbudiš nebeško v sebi," je ob rojstvu njenega tretjega otroka napisala mama. Družina Bena Haggertyja, kakor se glasi pravo ime raperja, in Tricie Davis se je tako povečala na pet, saj imata že dve deklici, triletno Colette Koala in šestletno Sloane Ava Simone. Hugo se je rodil pred dobrimi šestimi tedni, novico pa je mama včeraj sporočila oboževalcem na Instagramu.

Par se je poročil poleti leta 2015, očitno pa se njuna ljubezen od takrat ni še čisto nič ohladila. "Ljubim te z vsem, kar imam," je pevec in tekstopisec napisal ob materinskem dnevu maja letos. "Najine otroke vzgajaš z milino, ponižnostjo, potrpežljivostjo, radovednostjo in humorjem. Si sladka, a hkrati čvrsta, tvoja domišljija je skoraj otroška. Poslušaš in učiš, a si vseeno nekako uravnovešena v vsem tem dogajanju. Za vse nas tri si junakinja, hvala, ker si nas izbrala."

Kot je za revijo People v pogovoru leta 2019 povedal Macklemore, je njihova hiša precej živahna. "Moja hiša se včasih zdi kot baletni studio ali pa kar ponovitev filma Frozen. Sloane si prižge glasbo iz filma in nato pleše po sobi, vse skupaj je precej razdejano." Kot je še povedal, je izjemno gledati otroke, kako odraščajo in se naučijo izražati. "Kdo ve, kam vse to vodi. Deklici rišeta, plešeta in pojeta, Sloane je celo začela zlagati rime. Zelo me zanima, kam vse to vodi, a nikakor na njiju ne pritiskava. Naj si sami izbereta pot, ki ju najbolj zanima."