Mineva mesec dni, odkar je morala ameriška zvezdnica Madonna zaradi bakterijske okužbe, ki je bila po besedah njenega menedžerja Guya Osearyja resna, na zdravljenje v bolnišnico, kjer je bila nekaj časa tudi na oddelku za intenzivno nego. Na družbenih omrežjih se je za izkazano podporo, prijaznost in skrb med okrevanjem zdaj zahvalila tudi svojim bližnjim.

"Ljubezen družine in prijateljev je najboljše zdravilo," je zapisala oboževalcem in dodala, da se kot mati lahko izgubi v potrebah svojih otrok in na videz neskončnega dajanja. "Ko pa je bila situacija težka in ni kazalo dobro, so mi otroci res stali ob strani in poskrbeli zame. Videla sem tisto njihovo stran, ki je še nikoli prej nisem. To je bilo zame najpomembnejše," je še dodala, poroča Billboard.

Obenem ni pozabila niti na ljubezen prijateljev. Oseary ji je namreč med okrevanjem podaril prav posebno darilo – polaroidno fotografijo, ki jo je ustvaril Andy Warhol, na kateri Keith Haring nosi jakno z obrazom Michaela Jacksona. 64-letnica je to oklicala za "popoln trikotnik genialnosti".

"Ko sem odprla to darilo, sem zajokala, ker sem spoznala, kakšno srečo imam, da sem živa in da sem spoznala te ljudi," je še pripisala pevka, ki ji veliko pomeni, da se znova lahko premika in vsaj malce zapleše, ter se obenem zahvalila "vsem angelom, ki so jo varovali in ji dovolili, da ostane in dokonča svoje delo".

Glasbenica bi morala že 15. julija v Kanadi začeti turnejo, na kateri želi s svojimi uspešnicami praznovati 40 let ustvarjanja glasbe, a jo je seveda zaradi bolezni morala zamakniti. Napovedala je sicer, da se bo tako ta namesto v Severni Ameriki začela oktobra v Združenem kraljestvu.