Črnogorci si želijo, da bi Madonna Abrahama 16. avgusta letos srečala v Budvi. Foto: EPA
Črnogorci si želijo, da bi Madonna Abrahama 16. avgusta letos srečala v Budvi. Foto: EPA
Madonna med turnejo Confessions

Če bodo mestne oblasti v Budvi našle pet milijonov dolarjev viška v proračunu, bi v tem mestu lahko letos nastopila Madonna.

Lastnik MSP-ja Raka Marić, ki je lani v Budvo in Beograd pripeljal Rolling Stonese, naj bi se s kraljico popa pogovarjal o nastopu, vendar je njen honorar zanj trenutno predrag.

Čeprav je lani napovedal, da bo ravno on prvi, ki bo popkraljico pripeljal v tiste kraje, to za sedaj še ni povsem izvedljivo. "Turneja še ni povsem gotova, mi pa smo v rednem stiku z njenimi ljudmi", je za črnogorske medije povedal Marić.

Do koncerta bi tako lahko prišlo, če bi del denarja za honorar uspelo zbrati mestnim oblastem in številnim sponzorjem. Oblasti so za sedaj ugodile vsem tehničnim zahtevam za koncert, če bo do tega zares prišlo, pa je odvisno od organizatorjev, ki morajo pevki zagotoviti dvakrat višji honorar, kot so ga zahtevali "kotaleči kamni". Nastop pevke na plaži Jaz bi bil odlična reklama za črnogorsko obalo in tamkajšnji turizem.

S Confessions zaslužila 200 milijonov dolarjev
Kje bo pevka med turnejo "Madonna at 50", med katero bo praznovala 50. rojstni dan, nastopala, še ni znano. Med mesti, ki se potegujejo za njen nastop, so tudi Sydney, Sao Paulo, Tokio in Istanbul. Madonna je že napovedala, da bo ta turneja še bolj spektakularna kot njena lanskoletna Confessions, s katero je na 60 koncertih zaslužila 200 milijonov dolarjev.

T. V.