Ameriška pevka Madonna je trenutno zaposlena s svojo koncertno turnejo Celebrations, ki naj bi se aprila zaključila v Mehiki. Losangeleško občinstvo je pred kratkim navdušila z gostjo presenečenja – avstralsko glasbenico Kylie Minogue. Čeprav sta obe na glasbeni sceni že leta, si odra še nikoli nista delili. Tako je bilo to, da sta kraljica in princesa popa nastopili skupaj, pravi zgodovinski trenutek, na katerega so številni čakali več desetletij.

"Zame je privilegij, da sem tukaj in pojem s teboj. Tudi ti si borka. Bog te blagoslovi. Nikoli ne obupaj. Nikoli nisi," so besede, ki jih je 65-letna Madonna namenila deset let mlajši sotrpinki. Ta je poudarila, da je dolgo trajalo, da jima je uspelo končno združiti moči, Madonna pa se je ob tem pošalila, da je za to krivo dejstvo, da je Avstralija pač daleč, poroča People.

Postregli sta s pesmijo I Will Survive Glorie Gaynor in a cappella različico uspešnice Can't Get You Out Of My Head, ki jo je Avstralka izdala leta 2001.

"Dolgo časa se je to pripravljalo. Rada sem bila s teboj!" je po nastopu Minogue, ki se je med gostovanjem počutila neverjetno, svoje navdušenje nad podvigom in ljubezen do Madonne delila na družbenih omrežjih.

Poleg Minogue je Madonna na prejšnjih koncertih kot goste na oder povabila tudi Pamelo Anderson, Amy Schumer in Julio Garner.

Prvi skupni nastop Madonne in Kylie Minogue