"Želim, da veste, da čeprav je bil moj sin globoko žalosten zaradi očetove smrti, je bil njegov zadnji dan srečen." Foto: AP

Mati igralca Angusa Clouda, ki je pred kratkim pri 25 letih umrl, je na družbenih omrežjih objavila zapis, s katerim je želela pojasniti okoliščine njegove smrti – nekateri so namreč namigovali, da je bila ta namerna. "Želim, da veste, da ni tako," je zapisala Lisa Cloud in dodala, da ceni izkazano ljubezen do njene družine v tem pretresljivem obdobju.

Sorodna novica Umrl je Angus Cloud, zvezdnik serije Evforija

"Obenem želim, da veste, da čeprav je bil moj sin globoko žalosten zaradi očetove smrti, je bil njegov zadnji dan srečen," je nadaljevala Angusova mama in dodala, da si je zvezdnik v njeni hiši začel urejati življenjski prostor, zdelo se je, da se veseli, da bo nekaj časa ostal z njo. Poleg tega naj bi govoril o tem, da bo družinskim članom pomagal pri dokončanju študija, kar je po njenih besedah še eden izmed znakov, da ni razmišljal o samomoru, poroča španski medij Marca.

"Ne vem, ali je nekaj vzel in kaj je to bilo. Vem samo, da je položil glavo na mizo, kjer je delal na umetniških projektih, zaspal in se ni več zbudil. Morda bomo izvedeli, da je nenamerno in tragično vzel prevelik odmerek mamil, povsem jasno pa je, da ni nameraval zapustiti tega sveta," je še pojasnila Lisa, ki je bila tista, ki je poklicala reševalce, in vse pozvala, naj spomin nanj počastijo tako, da naključna dejanja prijaznosti postanejo del njihovega vsakdanjega življenja.