Mandy Moore je imela kar nekaj težav z neplodnostjo. Foto: AP
Mandy Moore je imela kar nekaj težav z neplodnostjo. Foto: AP

"Gus je tu <3. Najin sladki fantek, August Harrison Goldsmith. Točen je bil in je prišel ravno ob roku, na veliko veselje staršev," je na Instagramu ob prvi fotografiji malčka zapisala 36-letna Moorova. "Pripravljena sva bila, da se popolnoma zaljubiva vanj, ampak take ljubezni si sploh nisva mogla predstavljati."

Do vesele novice prihaja tri tedne po tem, ko je Moorova razkrila, da je morala zaradi padca ravni trombocitov spremeniti svoj načrt poroda.

Zvezdnica serije To smo mi, ki je nosečnost oznanila septembra, je bila odkrita glede težkega prvega trimesečja in težav z zanositvijo. V intervjuju z revijo Romper januarja je povedala, da zaradi svojih preteklih težav z maternico kar ni hotela verjeti, da je res noseča.

"Do 12. tedna sem samo zadrževala dih," je dejala. Zares se je začela veseliti šele v zadnjem trimesečju. "Male stvari mi pridejo do živega. Denimo, včeraj sem po spletu kupovala dude, pa sem se obrnila k možu in rekla, resnično je. Imela bova malo človeško bitje, ki bo potrebovalo dudko."

Moorova je v zvezi z Goldsmithom, frontmanom skupine Dawes, od leta 2015, poročila pa sta se leta 2018.

Predtem je bila med letoma 2009 in 2015 poročena z Ryanom Adamsom. Leta 2019 ga je obtožila, da je bil do nje čustveno nasilen, česar ga je v tistem času obtožilo več žensk, ki so pevcu očitale tudi spolno nadlegovanje.