Chrissy Teigen je brez dlake na jeziku spregovorila o dodatnih virih zaslužka manekenk. Foto: EPA
Chrissy Teigen je brez dlake na jeziku spregovorila o dodatnih virih zaslužka manekenk. Foto: EPA
Chrissy Teigen in John Legend
Teigen je žena r'n'b-zvezdnika Johna Legenda. Foto: EPA

"Ali veste, da nekatere prostitutke v Cannesu računajo tudi po 22.000 evrov na noč?" je spraševala Teignova novinarja revije Du Jour in nadaljevala: "Veliko manekenk se odpravi tja, da malo dodatno zasluži. Sama zagotovo nisem vredna 22.000 evrov, ker nimam toliko za ponuditi."

Poslovnež Elie Nahas, ki so ga leta 2007 aretirali, ker je vodil eno izmed tovrstnih prostitucijskih verig, je lani za Hollywood Reporter potrdil te številke. "Lahko zaslužijo tudi do 30.000 evrov na noč. Najradodarnejši ljudje na svetu so Arabci. Če si jim všeč, so pripravljeni plačati veliko denarja," je takrat dejal Nahas.

Arabci, ki jih je opisoval poslovnež, nosijo s sabo v šopu po 10.000 evrov. "Zanje je samo papir. Sploh ga ne štejejo, samo dajo ga dekletom," je še dodal Nahas.

Legendova žena je v intervjuju še spregovorila o tem, kako so tudi njo enkrat zamenjali za "spremljevalko" višjega ranga. "Nek hotel je pred leti prodal zgodbo, da je bil John v hotelu s prostitutko višjega ranga. Bila sem jaz. In grozno je bilo slišati to zgodbo," je dejala Teignova.