Vzkipljivi Diego Armando Maradona je spet brcnil fotografa in ga zadel naravnost v mednožje. Foto: EPA
Vzkipljivi Diego Armando Maradona je spet brcnil fotografa in ga zadel naravnost v mednožje. Foto: EPA

Enrique Medina, fotoreporter revije Gente, je v Buenos Airesu poskušal fotografirati 52-letnega nekdanjega nogometaša, ko je ta prišel iz hiše, kar pa je argentinsko legendo tako razbesnelo, da je z Medino fizično obračunal.

Fotoreporter je Maradono takoj prijavil policiji, a odvetniki Maradone so kmalu po incidentu stopili v stik z obrcanim paparacem, z namenom, da bi se dogovorili o poravnavi zunaj sodnih dvoran, saj bi ga Medina lahko tožil.

Argentinski mediji so prepričani, da bo primerna odškodnina hitro zgladila "nesporazum", ob tem pa so spomnili na zadnji tovrstni incident pred nekaj tedni.

Že drugič v nekaj tednih
Kapetan argentinskega moštva, ki je leta 1986 osvojilo naslov svetovnega prvaka, je sredi maja namreč s kamenjem obmetaval več novinarjev in fotografov, ki so mu sledili na poti z letališča, ko se je domov vračal z lokalnega nogometnega turnirja v Dubaju, kjer je promoviral nogomet in celo dvakrat zatresel mrežo.

Avtomobil je ustavil sredi ceste in popolnoma pobesnel, videoposnetek incidenta pa je hitro zaokrožil po spletu, ogledate pa si ga lahko spodaj.