Marc in Jennifer sta že vrsto let prijatelja z zakoncema Smith. Foto: EPA
Marc in Jennifer sta že vrsto let prijatelja z zakoncema Smith. Foto: EPA

V oddaji Nightline je dejal, da v njegovem zakonu z J.Lo ni bilo nezvestobe in da ni imel razmerja s svojo soigralko Jado Pinkett Smith: "To je smešno. Leta smo že prijatelji, Jada, Jennifer in jaz."

42-letnik je dejal, da razume, zakaj so se takoj, ko sta z J.Lo oznanila, da se ločujeta, začela pojavljati raznorazna namigovanja. "Ljudje poskušajo to povezati z neko zadevo, zato ker je bila ločitev za njih veliko presenečenje," je dejal po končanem sedemletnem zakonu s pevko in dodal, da vedno mislijo, da mora biti nekaj, vendar pa je njun zakon preprosto nehal delovati.

Povedal je, da je slišal veliko obtožb, s kom vse naj bi varal Jennifer, vendar pa vse zanika: "Takšne stvari se zgodijo. Odločitev sva sprejela skupaj in to je moj odgovor na obtožbe."

Glede prihodnosti z zdaj že nekdanjo ženo pa pevec in igralec pravi, da ločitev še ne pomeni pogreba in da sta le spoznala, da nista za skupaj kot partnerja. To ne pomeni, da ne bosta več prijatelja, kar je pomembno predvsem za njuna otroka Maxa in Emmo.