V četrtek so se pojavile novice, da sta golobčka zaročena, zdaj pa naj bi bila že kar mož in žena. Foto: EPA
V četrtek so se pojavile novice, da sta golobčka zaročena, zdaj pa naj bi bila že kar mož in žena. Foto: EPA
Nick Cannon in Selita Ebanks
Od ene lepotice do druge. Tudi Selita Ebanks ni bila slab 'ulov'. Foto: EPA

Kar nekaj medijev trdi, da so iz virov, blizu zvezdnici izvedeli, da sta si golobčka v krogu najbližjih prijateljev in sorodnikov izmenjala prstana v Mariahini hiši v mestu Eleuthera.

Potrditve poroke še ni
Po poročanju spletne strani Latina.com naj bi se poroka zgodila v sredo, In Touch Weekly pa trdi, da je Cannon svoji novopečeni ženi podaril unikatni, 2,5 milijona dolarjev vredni prstan. Predstavniki obeh zvezdnikov so za zdaj zaviti v molk.

Nick ni slaven, znan pa vendarle
38-letna Mariah trenutno žanje uspehe s singlom Touch My Body, ki se je zavihtel na vrhove lestvic. Njen album E=MC2 je bil aprila tudi najboje prodajani album.

Nick Cannon, ki je enajst let mlajši od Careyjeve, se ukvarja tako z rapom kot igralstvom. Videti ga je bilo mogoče v filmih Zaplešiva in Drumline, leta 2003 je izdal debitantski album, tri leta pozneje pa še drugega, Stages.

V zakon ne skačeta kar tako
Zaljubljenca sta se spoznala, ko je Cannon režiral Mariahin videospot za pesem Bye, Bye, skupaj pa naj bi bila komaj nekaj tednov. Pevka je bila pred tem že poročena z glasbenim mogotcem Tommyjem Motolo, od katerega se je ločila leta 1998.

Za Cannona je to (če je?) prvi zakon, lani je bil nekaj mesecev zaročen s Selito Ebanks, najbolj znano kot eno izmed modelov podjetja Victoria's Secret.

A. P.