Srečna družinica - Matthew McConaughey, Camila Alves in  Levi Alves McConaughey. Foto: OK!
Srečna družinica - Matthew McConaughey, Camila Alves in Levi Alves McConaughey. Foto: OK!

Potem ko sta z ekskluzivnimi fotografijami pokazala javnosti svojo prvorojenko Jessica Alba in Cash Warren, sta se za medijski debi prvorojenca po manj kot mesecu dni od rojstva odločila še Matthew in Camila, za kar je revija OK! odštela 3 milijone ameriških dolarjev.

Porod ob brazilskih ritmih
38-letni Matthew je za OK! povedal, da je ženi ob porodu ves čas stal ob strani in ji celo brundal brazilske ritme. "Našli smo odičen ritem, natančno pa sem v dnevniku opisal tudi dneve, ki sta jih Camila in Levi preživela v porodnišnici," je dejal.

Težak porod
"Biti oče ... to je nekaj, kar sem si želel že od nekje desetega leta starosti. Je nekaj naravnega. Camilo sem spodbujal in ji prigovarjal naj se ne da popadkom. Budna sva bila okrog 40 ur ...," je hitel razlagati Matthew. Njegova izbranka, 25-letna Camila, je namreč želela roditi po naravni poti, vendar naj bi se pozneje (zaradi njenega in otrokovega zdravja, kot je razložil Matthew) vendarle odločila za epiduralno, zdravniki pa so zaradi manjšega zapleta naredili še carski rez. "Bilo je divje, ampak v lepem smislu," je izkušnjo opisal Matthew, ki je tudi sam prerezal popkovino svojega prvega potomca.

Komu je podoben?
Novopečena starša nista želela prej vedeti otrokovega spola, čeprav sta "nekako čutila, da bo deček". In komu je malček bolj podoben? "Mnogi rečejo, da je zaradi temnih las in polti podoben meni, vendar mislim, da je vsak dan bolj podoben Matthewu," je dejala ponosna mamica. "Ja, poiskal sem nekaj svojih fotografij iz otroštva in podobnost je neverjetna," je dodal očka.