Matthew Perry je znova zaljubljen. Foto: EPA
Matthew Perry je znova zaljubljen. Foto: EPA

Zaljubljenca, ki se gibljeta v istih krogih, so najprej opazili decembra v eni izmed hollywoodskih restavracij, je poročal The Sun, par pa naj bi bila nekaj mesecev. Skupaj sta preživela tudi božič v Los Angelesu.

Nova Perryjeva izbranka je bila v zvezi z zvezdnikom The Office B. J. Novakom. "Moški, s katerimi je bila v zvezi, so vsi iz zabavne industrije," je povedal neimenovani vir za Us Weekly, ki je dodal, da Molly Hurwitz svojim prijateljem govori, da ni s Perryjem zaradi njegove slave.

Zadnja zveza, o kateri je igralec javno govoril, se je končala leta 2012 po šestih letih zveze z igralko serije Mean Girls, Lizzy Caplan.

Igralca so v preteklosti povezovali tudi z Lauren Graham, Heather Graham in Meg Ryan.

Kmalu novi deli Prijateljev?
Priljubljena televizijska nanizanka Prijatelji (Friends), v kateri je zaslovel prav Matthew Perry, je septembra lani praznovala 25. obletnico premierne uprizoritve, navdušenje nad serijo pa po vseh teh letih še kar ne pojenja. Nova pretočna platforma HBO Max napoveduje vrnitev kultne šesterice.

Zvezdniki televizijske nanizanke Prijatelji (Friends) se dogovarjajo o ponovni združitvi. Končnega dogovora še niso sprejeli, vendar vse kaže, da bo v ekskluzivnem delu nastopilo vseh šest zvezd ‒ Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer – in tudi glavna ustvarjalca serije, David Crane in Marta Kauffman.