Jennifer si bo po Johnu morala poiskati novega. Foto: EPA/ MMC RTV
Jennifer si bo po Johnu morala poiskati novega. Foto: EPA/ MMC RTV

31-letni pevec naj bi devet let starejši igralki iz serije Prijatelji dal konec po tem, ko se je ta vrnila iz Velike Britanije, kjer je promovirala svoj zadnji film.

Jennifer, ki je se na Otoku udeležila premiere filma Marley in Jaz, naj bi se z njunim razhodom strinjala. Ameriška revija People tako piše: "Jen se je že pobrala - kot vedno. Zgleda, da je srečna."

Anistonova, ki se je pred leti ločila od Brada Pitta, je svoj zadnji razhod komentirala v nekem zadnjem intervjuju: "Kdo pravi, da vsaka zveza traja večno? To je prazno upanje. Mislim, da je vsako razmerje stvar zase."

Jen in Mayer sta začela hoditi lanskega aprila, za seboj pa sta imela polno vzponov in padcev, saj sta se že večkrat razšla, a vedno prišla spet skupaj. Pri predzadnjem razhodu je John dejal: "Razmerje sem končal, da bi bil sam, saj ne želim tratiti časa, če nekaj ni prav." Zanimivo je to, da sta se letošnje podelitve oskarjev udeležila še kot par.

Pevec naj bi se že preselil v novo domovanje v Los Angelesu, kjer se bo posvetil glasbi, Jennifer pa naj bi našla podporo v svoji prijateljici in nekdanji soigralki iz Prijateljev Courtney Cox - Arquette.

J. R.