Podrobnosti poroke je želela zadržati zase. Foto: AP
Podrobnosti poroke je želela zadržati zase. Foto: AP

Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi, ki sta se – potem ko sta bila nekaj časa prijatelja – v zvezo podala poleti 2021, sta se prejšnji konec tedna poročila. 20-letna zvezdnica serije Enola Holmes in 22-letni maneken sta si večno zvestobo obljubila med manjšim, zasebnim obredom.

Prisotni so bili tudi starši obeh, vključno z Jonom Bon Jovijem. "Bil je zelo skromen, romantičen dogodek z njuno najožjo družino," je za The Sun povedal neimenovani vir. Mladoporočenca naj bi sicer za letos že načrtovala večjo slovesnost.

Letošnjega marca je igralkin soigralec iz serije Stranger Things Matthew Modine razkril, da bo vodil poročni obred, saj ima za to dovoljenje. "Zelo lepo je združiti dva človeka v zakon," je dejal 65-letnik.

Kmalu po lanski naznanitvi zaroke je Millie Bobby Brown v nekem intervjuju razkrila, da se ji zdi načrtovanje poroke zabaven in razburljiv proces, vseeno pa si je zase želela ohraniti podrobnosti velikega dne. "Da bi to vsi lahko opazovali in o tem povedali svoje mnenje, se mi zdi nenaravno," je dejala.

Blagoslov jima je dal tudi oče ženina

Lanskega januarja je igralka Bongiovija označila za življenjskega partnerja in najboljšega prijatelja, nekaj mesecev pozneje pa je ta pred njo tudi pokleknil. Brown je veselo novico delila tudi na družbenih omrežjih, kjer je ob fotografiji zapisala delček iz pesmi Lover Taylor Swift: "Ljubim te že tri poletja, dragi, želim si jih vse."

Blagoslov jima je dal tudi oče takrat še bodočega ženina. "Ne vem, ali so leta pomembna. Pomembno je, da najdeš pravega partnerja in da skupaj rasteta," je o mladem paru na radiu Andy dejal 62-letni frontman skupine Bon Jovi, ki meni, da so vsi njegovi otroci našli take izbrance, in dodal, da je Millie čudovita, njegov sin pa naj bi bil zelo srečen, poroča People.