Obema sta pripadli tudi vlogi na dogodku – 34-letna igralka je bila ena izmed podeljevalk nagrad, 30-letni glasbenik pa je bil eden izmed nastopajočih, ta čast mu je pripadla prvič.

Glasbeni zvezdnik je predstavil singel z novega albuma Tickets to My Downfall, na odru pa ga je spremljal Travis Barker iz skupine Blink-182. Barker je tudi producent omenjenega albuma, na katerem je sodelovala tudi Megan Fox – nastopa v videospotu za pesem Bloody Valentine.

Dvojica se je spoznala na snemanju prihajajočega filma Midnight in the Switchgrass, od poletja pa sta v ljubezenski zvezi. Oktobra sta spoznala tudi otroke – Megan ima iz zakona z igralcem Brianom Austinom Greenom tri sinove, Machine pa ima hčerko iz prejšnje zveze.

"Ne gre le za bežno razmerje, resno mislita. Skupaj načrtujeta prihodnost," je neimenovani vir povedal za ameriški People. Kelly je v oddaji Howarda Sterna povedal, da je bila obojestransko ljubezen na prvi pogled.

Konec hollywoodske zveze, dolge 16 let
Igralca Brian Austin Green in Megan Fox sta se maja po 16 letih zveze, 10 letih zakona, treh sinovih, številnih napovedih razhodov, očitkov o varanju in nato vnovični združitvi odločila, da se dokončno razideta.

Megan Fox in Brian Austin Green Foto: EPA
Megan Fox in Brian Austin Green Foto: EPA

46-letni igralec je novico napovedal v svojem podkastu ... With Brian Austin Green s podnaslovom Context (Kontekst) in v katerem se je dotaknil fotografij svoje žene z raperjem Machine Gun Kellyjem, ki so se v medijih pojavile maja. Pojasnil je, da zgodba o njunem razhodu sega v zadnje mesece lanskega leta, ko je Megan snemala film Midnight in the Switchgrass z omenjenim raperjem. Ko se je po nekaj mesecih vrnila domov, je Green opazil, da ni življenje nič drugačno kot prej, ko je ni bilo, saj sta se preprosto preveč oddaljila drug od drugega. Zato sta se po nekaj tednih odkrito pogovorila – izkazalo se je, da tudi Megan čuti podobno – in sklenila, da se začasno razideta.

Trudila sta se zaživeti sama, kar je bila za oba velika sprememba, je dodal in poudaril, da končna odločitev za razhod ni imela nič opraviti z varanjem, kot so pisali mediji, saj je že prej vedel, da sta Machine Gun Kelly in Megan vzpostavila pristen prijateljski odnos, poleg tega pa žene ni zadrževal, ko se je odločila ta odnos še poglobiti. "Glede na to, kaj mi je povedala, je zares dober fant. In njeni presoji zaupam. Vedno je znala dobro presojati."