Foto: AP
Foto: AP

Incident se je zgodil leta 2020 po eni izmed zabav v Hollywood Hillsu. Na sodišču je 28-letna raperka povedala, da ji je Lanez v prepiru zaradi njegovega glasbenega talenta zabrusil, naj pleše, preden je začel streljati.

Megan je za revijo Elle povedala, da je bila prizadeta, ko so njeno travmo na družbenih omrežjih obravnavali kot šalo. "Celo nekateri moji vrstniki v glasbeni industriji so delili šale in popolnoma ignorirali to, da bi lahko umrla. Namesto da bi obsodili kakršno koli obliko nasilja nad žensko, so ti posamezniki poskušali opravičiti dejanja mojega napadalca."

Povedala je, da se je, čeprav so ljudje mislili, da si je opomogla, ker je še vedno nastopala in objavljala na družbenih omrežjih, počutila popolnoma izžeto, piše britanski BBC.

"Resnica je, da sem začela padati v depresijo. Ni mi bilo do ustvarjanja glasbe. Bila sem tako na dnu, da sploh nisem vedela, o čem želim rapati. Spraševala sem se, ali je ljudem sploh še mar. Včasih sem bila dobesedno v zakulisju ali v svojem hotelu in sem jokala, vse dokler nisem morala stopiti na oder."

Povedala je, da je vedela, da bo sodišče ugotovilo, da je Lanez kriv, in da bodo zmagali resnica in neizpodbitna dejstva. Lanez sicer še ni bil obsojen – na začetku tega tedna so njegovi odvetniki vložili predlog za novo sojenje, poroča ABC News.