Mel B s svojo razširjeno družino nastopa tudi v resničnostni oddaji It's a Scary World. Foto: EPA
Mel B s svojo razširjeno družino nastopa tudi v resničnostni oddaji It's a Scary World. Foto: EPA

Brownova in njen mož, filmski producent Stephen Belafonte (oba imata 35 let), sta po pevkinih besedah "resnično navdušena in že pripravljena na prihod otroka". Za britanski tabloid Hello! je Melanie razkrila, da naj bi rodila "enkrat julija, avgusta".

Melanie, v časih uspehov Spice Girls znana kot "Scary Spice" in Mel B, ima že dve hčerki: 12-letno Phoenix in štiriletno Angel, ki se ji je rodila v razmerju z igralcem Eddiejem Murphyjem, Belafonte pa ima šestletno hčer Gisele. Otrok, ki naj bi se rodil poleti, bo njun prvi skupni.

"Obe moji nosečnosti sta bili srečni in razburljivi, ne glede na položaj, v katerem sem se znašla. To pa je drugače, saj sva poročena štiri leta, imava skupno zgodovino, sva najboljša prijatelja, skupaj v vsem in zelo me podpira," pravi Brownova, ki je imela z Eddiejem Murphyjem precej slabo izkušnjo, saj dokler DNK-test ni dokazal očetovstva, ni želel priznati, da je oče male Angel.

Dodala je, da ima rada občutek nosečnosti, saj lahko poje, kar si zaželi, in to brez slabe vesti. Pravi, da se med nosečnostjo vedno zredi, "a saj je tako treba, ko si noseč, in je to tudi zdravo".