Mel in Oksana naj bi bila v zvezi kar tri leta. Foto: EPA
Mel in Oksana naj bi bila v zvezi kar tri leta. Foto: EPA
Mel Gibson in Robyn
Odnos med Melom in Robyn naj bi se skrhal že leta 2006, ko so Mela aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

40-letna pevka z ruskimi koreninami je prvič spregovorila o svojem razhodu z oskarjevcem aprila letos. Kot pravi pevka, ki je oktobra lani rodila deklico Lucio (prav njena nosečnost z Gibsonom je bila razlog za razpad igralčevega skoraj 30-letnega zakona), sta se z Melom začela videvati, ko je bil ta še poročen. Njuna romanca je po njenih besedah trajala tri leta, in ne le eno.

O razlogih za razhod ni želela govoriti
54-letni igralec, ki ima iz zakona z Robyn sedem otrok, je bil za 14 let mlajšo Oksano "ljubezen njenega življenja". Mel je po njenih besedah ni nikoli prevaral, kot so pisali mediji. "Zelo sva bila zaljubljena. Bil je ljubezen mojega življenja, in to sem mu tudi povedala," je izjavila za revijo Hello!.

O razlogih za njun razhod pa glasbenica, ki ima iz prvega zakona z nekdanjim Bondom Timothyjem Daltonom tudi 13-letnega sina Alexandra, ni želela govoriti. "Tudi to bo sčasoma prišlo na dan, vendar zdaj o tem ne želim govoriti," je povedala. "Resnica vedno pride na dan. Skupaj sva bila tri leta, in ne le eno, kot pišete mediji," je še dejala in dodala, da je Lucia gotovo njegova hčerka. "Lucia je izrezan očka. Zelo lepa je in ima modre oči. Je mali Mel," je še povedala Oksana.

Gibson in žena Robyn, ki sta bila poročena 29 let, sta se ločila aprila lani, potem ko je v javnost prišla novica o Oksanini nosečnosti.