Gibson in Rossova se sestajata dve leti. Foto: Reuters
Gibson in Rossova se sestajata dve leti. Foto: Reuters

"Mel in Rose se zelo veselita rojstva otroka," je dejal vir za revijo People. Gibson je v zadnjih dveh letih, odkar se sestaja z Rossovo, popolnoma spremenjen človek. Veliko srečnejši, je še dodal vir za revijo People. "Mel obožuje očetovstvo. In komaj čaka, da z Rose postaneta starša. Zadnji dve leti sta bili zanj najsrečnejši v življenju," je priznal vir.

To bo prvi otrok za 26-letno pisateljico, medtem ko ima Gibson že osem otrok z dvema različnima ženskama. Spol otroka še ni znan, toda na svet bo prijokal še letos. Hollywoodski zvezdnik pa se vse od spomladi bori s svojo nekdanjo ženo Oksano Grigorievo, saj ta zahteva višjo preživnino za njuno šestletno hčerko Lucio.

Gibsona zdaj čaka nov filmski projekt, saj je odkupil filmske pravice za knjižno uspešnico o dveh možakarjih, ki sta sredi 19. stoletja začela snovati znameniti oxfordski slovar angleškega jezika. Igralec in režiser, ki letos v kinematografe prihaja z dramo Hacksaw Ridge, se režiji tokrat odpoveduje, nastopil pa bo v eni izmed dveh glavnih vlog.