Mel Gibson in Oksana številka štiri, ki je očitno le tista prava. Foto: People
Mel Gibson in Oksana številka štiri, ki je očitno le tista prava. Foto: People
Mel Gibson in Oksana Pochepa
Mel Gibson in Oksana številka tri, ki je medijem sama sporočila, da je njegova ljubica. Foto: EPA

Poročali smo, da je v začetku aprila Melova žena Robyn vložila zahtevek za ločitev - uradni razlog so bile nepremostljive razlike, neuradno pa naj bi imel slavni igralec ljubezensko afero. Pojavile so se fotografije 53-letnega Mela in neznane ženske, ki uživata skupaj na plaži, ameriški tabloidi pa so lepotico hitro identificirali kot Oksano, tukaj pa se je zapletlo. Res je šlo za Oksano, vendar so pravi priimek k imenu uspeli dodati šele v četrtek poskusu.

Pri časniku Latin American Herald Tribune so najprej zapisali, da gre za Oksano Lovoushko, svetlolaso pevko, ki naj bi jo januarja med snemanjem videospota opazili z Gibsonom. Takoj po novici o ločitvi so mediji začeli poročati, da gre za pianistko Oksano Kolesnikovo, ki pet dni v tednu nastopa v hotelu Polo Lounge na Beverly Hillsu. Kolesnikova, ki je že 10 let srečno poročena in v četrtem mesecu nosečnosti, je novico ostro zanikala in zatrdila, da je Mela videla samo enkrat v življenju, ko je prišel v hotel na večerjo.

Ko tudi v tretje ne gre rado
Nekaj dni pozneje je britanskim medijem zaupala novico o srečnem razmerju z Melom 24-letna ruska popzvezdnica Oksana Pochepa, včeraj pa se je Gibson v javnosti končno pojavil s pravo Oksano. Na predstavitev novega filma Možje X je prišel držeč za roko 39-letno pevko Oksano Grigorievo, po poročanju prisotnih pa je bil par videti zelo srečen. Novinarji rumenega tiska so takoj pobrskali po arhivu in ugotovili, da je ta četrta Oksana, sicer nekdanja spremeljevalka igralca Timothyja Daltona, res še najbolj podobna dekletu s fotografije na plaži.

Njegovi otroci so besni
Kljub sreči v ljubezni Mela čakajo še težki dnevi. Žena Robyn mu bo ob koncu skoraj tridesetletnega zakona najverjetneje pobrala polovico premoženja, še huje za igralca pa je to, da njuni otroci zdaj sploh ne govorijo z njim, saj ga krivijo za ločitev. Robyn in Mel imata kar sedem otrok: 28-letno Hannah, 26-letna dvojčka Edwarda and Christiana, 24-letnega Williama, 21-letnega Louisa, 19-letnega Mila in devetletnega Thomasa.

T. H.