Bogasto Donalda Trumpa ameriški mediji ocenjujejo na tri milijarde dolarjev, sama pa se je odločila, da bo svoj nakit ponudila običajnim smrtnikom - cene njenega nakita in ur se gibajo med 30 do 200 dolarji. Foto: EPA
Bogasto Donalda Trumpa ameriški mediji ocenjujejo na tri milijarde dolarjev, sama pa se je odločila, da bo svoj nakit ponudila običajnim smrtnikom - cene njenega nakita in ur se gibajo med 30 do 200 dolarji. Foto: EPA
Melania Knauss in Barron
Melania, brez dvoma najbolj znana Slovenka v New Yorku, je svoj modni slog opisala kot 'eleganten'. 'Pomembno je, da vsaka ženska najde svoj slog in nosi tisto, kar pristaja njeni postavi,' je dejala. Foto: People

40-letna slovenska lepotica, ki se je kot Melanija Knavs rodila v Sevnici, živi življenje, ki bi ga mnogi označili za "sanjsko". Z možem Donaldom in štiriletnim sinom Barronom se vsak dan zbudi z zavestjo, da ji New York "leži pod nogami", saj živijo v enem najvišjih nadstropij znamenitega Trump Towerja na prestižni Peti aveniji. Družina na dopust hodi v z zvezdniki natrpano letovišče Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi, zakonca Trump sta nepogrešljivi člen newyorške družabne smetane, Melania pa za svoja "druga domova" šteje še Pariz in Los Angeles.

Ko gre Barron v malo šolo, se zatopi v nakit
Nekdanja manekenka, ki se na rodno zemljo vrne le poredko, je v pogovoru za hrvaško revijo Glorija razlagala o svoji kolekciji nakita, ki jo je mogoče dobiti prek televizijske prodaje, že v prvih mesecih pa je doživela velik uspeh. "Očitno sem zadela okus ljudi, saj so vse moje kolekcije razprodane," se je pohvalila Melania, ki je pred selitvijo čez lužo diplomirala na ljubljanski fakulteti za arhitekturo.

"Kljub temu je minilo veliko let, da sem svojo strast do oblikovanja, mode in lepote prenesla tudi v prave izdelke. Pa tudi Barron je zdaj star že štiri leta in je začel obiskovati malo šolo, zato imam več prostega časa. Uživala sem v vsakem trenutku tega ustvarjalnega procesa - skiciranju na papir, izbiranju materiala in izdelavi končnega izdelka."

Melania ima "kupe" nakita, prav posebno mesto v njenem srcu pa imata diamantni poročni prstan in zapestnica, ki ji jo je 65-letni Donald, ki v New Yorku velja za "nepremičninskega kralja", podaril ob rojstvu njunega edinega otroka, Barrona.

Bo Barron dobil družbo?
Slovenka, ki je med manekensko kariero posnela fotografije za Vogue, Harper's Bazaar, InStyle, New York Magazine, Vanity Fair, Glamour, Elle in Allure in pozirala slavnemu fotografu Mariu Testinu, je še razkrila, da za večerni izhod v kopalnici prebije od eno uro in pol do dve uri. "Všeč mi je, da se urejam počasi in imam dovolj časa zase, saj zna biti urejanje zelo zabavno in pravi užitek."

Na vprašanje, ali si želi, da bi Barron dobil bratca ali sestrico, pa je odgovorila: "V šali pogosto govorim, da imam dva otroka - velikega Donalda in malega Barrona. Odkar sem se 'vrgla' v oblikovanje, imam dela čez glavo, zato trenutno ne razmišljam o naraščaju, a nikoli ne reci nikoli ..."