Kot je povedala Melania Trump, je rada skrbela za Belo hišo. Med drugim je poskrbela za okrasitev doma ameriških predsednikov. Foto: Reuters
Kot je povedala Melania Trump, je rada skrbela za Belo hišo. Med drugim je poskrbela za okrasitev doma ameriških predsednikov. Foto: Reuters

Gre za prvi intervju, ki ga je dala za kakšno izmed televizij, potem ko je z možem Donaldom Trumpom zapustila Belo hišo. "Mislim, da smo dosegli veliko v štirih letih Trumpove administracije," je povedala za Fox News, potem pa je dodala: "Nikoli ne reci nikoli."

Spregovorila je še o svoji pobudi za pomoč otrokom iz rejniških družin in dejala, da je že navajena kritik in da se nanje ne ozira več, temveč skuša pomagati ljudem. "Tiste, ki me kritizirajo, bi rada spodbudila, naj raje pomagajo otrokom in se morda celo pridružijo moji pobudi Foster the Future," je dodala.

Omenila je tudi, da se ukvarja s kriptovalutami oziroma nezamenljivimi žetoni (NFT) in del izkupička od njihove prodaje namenja za izobraževanje otrok iz rejniških družin. Posebej se osredotoča na tiste otroke, ki postajajo prestari za rejniški sistem.

Foto: AP
Foto: AP

O tem, zakaj se nikoli ni pojavila na Voguu
Glede modne revije Vogue, ki Melanie ni nikoli dala na naslovnico, je nekdanja prva dama dejala, da se ji zdi takšna odločitev pristranska.

Na naslovnici te priznane revije sta se namreč med drugim znašli nekdanji prvi dami Hillary Clinton in Michelle Obama, ki je bila na naslovnici kar trikrat, nekatere konservativne komentatorje pa muči dejstvo, da Vogue na naslovno stran nikoli ni umestil Melanie.

"Američani in vsi drugi lahko vidijo, da so pristranski. To, da nisem bila nikoli na naslovnici, je njihova odločitev. Sama imam pomembnejše delo, ki sem ga tudi opravljala v Beli hiši," je dejala Melania.

Nekdanja prva dama ZDA je med drugim ocenila še, da je trenutno pomanjkanje mlečne formule za dojenčke v ZDA posledica slabega dela zdajšnjega vodstva ZDA.