Donald in Melania Trump sta poročena od leta 2005, leta 2006 pa se jima je rodil sin Barron. Foto: Reuters
Donald in Melania Trump sta poročena od leta 2005, leta 2006 pa se jima je rodil sin Barron. Foto: Reuters

Dolgoletna Melanijina prijateljica Stephanie Winston Wolkoff je za Washington Post povedala, da samo zato, ker predsednik in prva dama nista največja privrženca javnega razkazovanja naklonjenosti, to še ne pomeni, da nista srečna.

"Ona je dostojanstvena oseba in svojega zasebnega življenja nikakor ne bo delila z javnostjo, saj to nikogar ne zadeva," je povedala Wolkoffova. "Nista tiste vrste par, ki bi se držal za roke kar tako; ona je Evropejka stare šole, tako da to preprosto ni njen slog."

Ločena urnika
Kljub navedbam Winston Wolkoffove pa Washington Post v zadnji številki razkriva Melanijino neodvisno življenje, od kosil do ločenih potovanj. Prijatelji so za časopis povedali, da medtem ko Trump svoj dan začenja ob 5.30 s pregledovanjem Twitterja, se Melania v ločeni spalnici zbudi malce pozneje in pomaga 12-letnemu sinu Barronu, da se pripravi za šolo.

"Zelo malo časa preživljata skupaj," je za People povedal dolgoletni Trumpov prijatelj. Predstavnica prve dame, Stephanie Grisham, je sicer navedbe zanikala, češ da "družina preživlja večino večerov skupaj", a celo Melania je priznala, da je zelo samostojna.

"Rada počneva, kar pač že počneva, in drug drugemu dajeva veliko prostora," je leta 2016 povedala 48-letna Melania za Washington Post. "Pustila sem mu, da razvija svoje strasti in sanje, on pa mi je dovolil enako."