Ali vam je všeč novi hollywoodski parček? Foto: EPA
Ali vam je všeč novi hollywoodski parček? Foto: EPA

Zvezdnica filma Moj teden z Marilyn in zvezdnik humoristične nanizanke Kako sem spoznal vajino mamo naj bi se videvala že nekaj mesecev, skupaj pa sta se v javnosti začela pojavljati šele pred kratkim.

Ameriški Us Weekly je igralca celo ujel med romantičnim sprehodom, Jasona pa so paparaci v fotografski objektiv ujeli tudi z Michellino šestletno hčerko Matildo, ki jo je igralka dobila v zvezi s pokojnim Heathom Ledgerjem.

Čeprav ljubezen med Michelle in Jasonom trenutno deluje na daljavo, saj 31-letna igralka živi v New Yorku, leto starejši Jason pa v Los Angelesu, naj velika razdalja zvezdnikov za zdaj ne bi motila.

Prijatelj oskarjeve nominiranke - nominirana je bila za oskarja za najboljšo igralko za upodobitev fatalne Marilyn Monroe - je za People izjavil, da Michelle že dolgo ni bila tako srečna, neimenovani vir pa je dodal še, da naj bi se Williamsova in Segel spoznala prek igralkine najboljše prijateljice in igralčeve nekdanje soigralke iz kultne serije Freaks and Geeks, Busy Philipps.