Ashton in Mila se ne trudita več pretirano, da bi skrivala svojo romanco. Foto: EPA
Ashton in Mila se ne trudita več pretirano, da bi skrivala svojo romanco. Foto: EPA
Demi Moore Ashton Kutcher
Demi Moore mediji zadnje čase predstavljajo kot "obupano in zapuščeno". Govorice o ljubimkanju s tem in onim mladeničem kar ne pomagajo. Foto: EPA
Mila Kunis
Mila je idealna za obuditev Ashtonove medijske podobe, saj je simpatična in samskega stanu. Foto: EPA

Za vse, ki ne poznajo narave tovrstnih snemanj, hollywoodski "insajderji" pojasnjujejo, da so ta po navadi dolgotrajna in zamudna. Skratka, malo je verjetno, da bi nekdo cel dan delal družbo osebi, za katero trdi, da je samo " prijatelj".

Osemindvajsetletna Mila Kunis je še pred mesecem dni v intervjuju za britansko različico modnega mesečnika Elle mirno zanikala govorice o ljubezenski zvezi s štiriintridesetletnim Ashtonom Kutcherjem, češ da je njuno druženje le prijateljsko, saj se poznata že vrsto let (skupaj sta snemala humoristično serijo Oh, ta sedemdeseta!, v kateri sta upodabljala zaljubljen srednješolski par), vedno bolj kaže, da sta lepotca vendarle v več kot prijateljski zvezi.

Medtem ko sta vedno pogostejše (in fotografsko ovekovečene) večerne zmenke še lahko kategorizirala kot "prijateljsko druženje", so jima pri tem več težav povzročile fotografije z Balija, na katerih sta se sprehajala z roko v roki.

Ashton je uradno sicer še vedno poročen z Demi Moore, ki pa naj bi jo fotografije mladega para popolnoma dotolkle. Nasploh se zdi, kot da so Moorovi mediji v vsej tej zgodbi že določili podobo, s katero jo bodo odslej predstavljali. Če je prej veljala za zapeljivko, ki še zdaleč ne kaže svojih let, kaže, da jo zdaj vedno znova upodabljajo kot "obupano, razočarano in zapuščeno" (govorice o njenem ljubimkanju s tem in onim postavnim mladeničem kar ne pomagajo).

Romanca med Milo in Ashtonom je sicer kot naročena za obuditev pozitivne medijske podobe Kutcherja, ki so ga zaradi šokantnih seksualnih afer (tudi s prostitutkami) v zadnjih mesecih ožigosali za "svinjo" in "bedaka". Mila je pač simpatična in neoporečnega "porekla" - pred Ashtonom Kutcherjem je bila devet let v resni zvezi z igralcem Macaulayjijem Culkinom.

Pred javnostjo in mediji ostaja le še pomembna odločitev–se bosta imenovala Mashton ali Ashila?

C. R.