Miley Cyrus postaja vse bolj problematična. Foto: Reuters
Miley Cyrus postaja vse bolj problematična. Foto: Reuters

Čeprav se je sprva razširila vest, da naj bi Miley kadila marihuano, so njeni predstavniki namigovanja o uporabi kakršne koli prepovedane substance zanikali.

Igralka in pevka naj bi na svoji rojstnodnevni zabavi, kjer jo je eden izmed povabljencev posnel in vsebino prodal TMZ-ju, skozi vodno pipo kadila naravno zelišče salvio (žajbelj), ki povzroča halucinacije. Posedovanje omenjene rastline je v Kaliforniji dovoljeno.

Medtem ko vse bolj priljubljena zvezdnica ni komentirala svojega "izpada", se je v medijih oglasil njen oče, pevec kantrija Billy Ray Cyrus, ki je nad obnašanjem svoje hčere zelo razočaran.

Mileyjin "škandal", ki ni bil njen prvi - leta 2008 je veliko prahu vzdignila Mileyjina fotografija za Vanity Fair, na kateri je pevka in igralka pomanjkljivo oblečena -, se je tokrat dobro iztekel, a mnogi pravijo, da mlada zvezdnica počasi koraka po stopinjah zvezdnic Lindsay Lohan in Britney Spears, ki sta iz pridnih punčk, kot sta se sprva predstavljali v javnosti, kaj kmalu postali škandalozni dekleti.