Amber Heard in Elon Musk sta bila par slabo leto dni. Foto: Reuters
Amber Heard in Elon Musk sta bila par slabo leto dni. Foto: Reuters
Z Deppom sta se spoznala na snemanju filma Zapiti dnevnik, ko je bil on še v zvezi z Vanesso Paradis. Foto: Reuters

Kot poroča Daily Mail, je 31-letna Heardova "povsem uničena", potem ko je 46-letni lastnik podjetja Tesla Motors naredil konec njuni leto dni dolgi romanci.

Neimenovani vir je za britanski časopis povedal, da je med Amber in Elonom konec in da je bila to njegova odločitev. "Zvezo je končal pred tednom dni. Slišal je določene stvari o njenem obnašanju, ki mu niso bile všeč. Amber zna biti zelo manipulativna in sebična. Elon je zdaj nazaj v Los Angelesu, medtem ko si ona liže rane v Avstraliji," je še dodal.

Malce drugače je razdor predstavil vir, ki se je zaupal ameriškemu tabloidu Us Weekly, a je tudi ta potrdil, da je zvezo prekinil Musk: "Časovno preprosto nista usklajena. On je izredno zaposlen in nenehno dela, Amber pa je na snemanju v Avstraliji do oktobra. Nikakor ni v položaju, da bi se z njim ustalila. Zdi se ji, da se je njena kariera šele dobro začela."

Biseksualna igralka v Avstraliji, kjer sta imela z Deppom leta 2015 kar nekaj pravnih težav, ker sta v državo nezakonito prepeljala svoja dva psička, snema film Aquaman.

Od aprila uradno par
Musk, čigar premoženje ocenjujejo na 11 milijard dolarjev, je obogatel kot soustanovitelj PayPala, zadnje čase pa je dejavnejši kot ustanovitelj podjetja z električnimi avtomobili Tesla in zasebne vesoljske družbe SpaceX.

Musku naj bi Amber prvič padla v oči leta 2013 na snemanju filma Mačeta ubija, v katerem je imel on zgolj gostujočo vlogo samega sebe, z Amber pa nista imela nobenih skupnih prizorov, niti se nista med snemanjem osebno spoznala, zato je Musk začel vztrajno pisariti režiserju Robertu Rodriguezu v upanju, da bi lahko on organiziral srečanje s poročeno igralko.

Da sta s sveže samsko Heardovo par, se je šušljalo že lani, pa nato januarja letos, v javnosti pa sta se nehala skrivati aprila, ko sta vsak na svojem Instagramu objavila skupno fotografijo, ki ni več puščala nobenega dvoma, da sta v romantični zvezi.

Romanca je očitno vzplamtela kmalu po njenem razhodu od Deppa in njegovi (drugi) ločitvi od britanske igralke Talulah Riley. Poslovnež ima sicer iz prvega zakona z Justine Musk pet otrok.

Heardova je takrat dejala, da še okreva po "toksičnem" razhodu od Deppa, ki ga je obtožila, da jo je v 15 mesecih, kolikor je zakon trajal, udaril in nad njo izvajal psihično nasilje. Igralec je vse obtožbe zanikal, po dolgem prerekanju prek odvetnikov in medijev pa ji je on izplačal sedem milijonov odpravnine, za katero je ona dejala, da jo namerava pokloniti v dobrodelne namene.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Apr 23, 2017 at 5:11pm PDT